Over Sint-Barbara

Sint-Barbara Melsele is een sportvereninging die het boogschieten serieus neemt. Met 3 actieve gediplomeerde trainers bevinden we ons als club in de ideale positie om boogschutters gedisciplineerd te trainen. Vriendelijke mensen vormen de kern van deze vereniging. Op donderdagavond is er de wekelijkse training waar iedereen zijn vaardigheden onder een begeleidend oog nog verder kan aanscherpen. Met leden van alle leeftijden hebben we zowel jong als oud talent. Behalve begeleiding kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een hele hoop plezier en ontspanning. Kortom, iedereen is bij ons welkom!

Read more: Over Sint-Barbara

Trainingen

Onze algemene vaste trainingen vinden plaats op donderdag in ons Clublokaal in de Alfons Van Puymbroeklaan 11 A,  te Melsele. Wil je een keer komen kijken of meedoen geef dan even een seintje via mail,  of telefonisch aan Guido Maes op nr.: 0499 / 43 48 89.

Op deze donderdagen zal de jeugd telkens in 2 groepen worden verdeeld, waarbij de ene groep training krijgt op de liggende wip en de andere groep op doel. De week nadien zullen deze groepen dan omgewisseld worden. Op deze manier proberen wij onze jeugd een zo breed mogelijke vorming aan te bieden.

Read more: Trainingen